Rebalancing

Logo flow en balans

Rebalancing - voor wie?

Rebalancing is een lichaamsgerichte methode bedoeld voor mensen met stress, een burn-out of hooggevoeligheid. Ook als je op een kruispunt in je leven staat of geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, vergroot Rebalancing je lichamelijk en mentale bewustzijn.


 

Wat is Rebalancing?

Via aanraking met aandacht wordt samen onderzocht waar verkrampingen in je lichaam zitten. Deze ontstaan wanneer gevoelens niet volledig worden toegelaten en emoties niet worden doorleefd. Door er bewust mee bezig te zijn en er naar te kijken, is het mogelijk om spanningen los te laten. Daardoor ontstaat er meer ruimte in jezelf en is het mogelijk vrijer te leven. Kom uit je hoofd en laat je lichaam spreken.

Vraag Flow & balans voor een gezond bedrijf

Ontspannen en beter presterende werknemers en leidinggevenden hebben? Dat kan door op regelmatige basis Rebalancing en/of massage aan te bieden. Het resultaat is een beter persoonlijk welzijn, minder ziekteverzuim en een betere werksfeer. Artsen, psychologen of therapeuten kunnen doorverwijzen; de Rebalancing sessies worden vergoed door veel zorgverzekeraars.


 

_AHF3958
_AHF3722

Rebalancing sessie

Met Rebalancing vergroot je je bewustzijn via zelfonderzoek en lichaamswerk. Tijdens een Rebalancingsessie is er volle aandacht voor wat er geestelijk en lichamelijk in jou leeft .
We onderzoeken wat er in je leven speelt, wat het met je doet en wat voor gevoel het op een bepaalde plek in je lichaam geeft. Jij bent wijs en je lichaam is wijs. Je leert beter naar je lichaam te luisteren; het leven wordt makkelijker als je meer vanuit je ware natuur leeft.

Prijzen / afspraak maken

Rebalancing massage

Bij deze massage gebruik ik lichaamswerktechnieken uit Rebalancing zoals: strekkingen, vloeibaar werk (Trager technieken) en diepe strokes. Deze massage vergroot je lichaamsbewustzijn en zorgt ervoor dat je spanningen in het lichaam los kan laten. Je zult je lichaam beter kunnen voelen, je gedachtestroom zal minder zijn en je bent beter geaard.

Prijzen / afspraak maken


 

Impressie van lichaamswerktechnieken die worden gebruikt bij Rebalancing:Our bodies know they belong,
it's our minds that make our lives so homeless.


-Thomas Carlyle-